top of page

márc. 03., V

|

Sciacca

Szicília rejtett kincsei és a narancsszüret

Egy nagyon különleges út a Szicília mániásoknak ! Február a narancs szüret ideje Szicilián, ami már önmagában is különleges program lenne, de ehhez az alkalomhoz összeválogattuk a sziget kevésbé ismert rejtett kincseit, kihalt városait, a múlt emlékeit.

A regisztrációdat elküldtük, hamarosan levelet kapsz tőlünk
Nézz szét más eseményeinken
Szicília rejtett kincsei és a narancsszüret
Szicília rejtett kincsei és a narancsszüret

Időpont

2019. márc. 03. 10:00 – 2019. márc. 07. 14:00

Sciacca, 92019 Sciacca AG, Italia

Esemény

PROGRAM:

1.nap 2019.02.21 Csütörtök

Indulás a déli órákban Palermoba, a Ryanair közvetlen járatával, érkezés 13.50-kor Palermoba ahol vendéglátóink várnak minket.

Első megállónk Musita borgazdasága, ahol eszünk egy kicsit, majd továbbmegyünk Castelvetranoba, ahol megnézzük a Chiesa San Domenicot.

Este érünk szálláshelyünkre, Sciaccába.

2.nap

Ezen a napon két helyet látogatunk meg:Sambucát, a legszebb olasz várost, és Selinuntét az ókori világ egyik legimpozánsabb emlékét.

3.nap

A narancsszüret napja

4 nap

Bár már hazafelé kell tartanunk, útközben még meglátogatjuk Poggioreale Antica - a legnagyobb olasz szellemvárost és e Cretto di Burri szellemvárosát.

AZ ÁR TARTALMAZZA:

A szicíliai tartózkodás teljes költségét, a transzfereket, a szállást kitűnő hangulatú, kultúrált kétágyas szobákban, valamint az ott tartózkodás alatt a teljes étkezést (reggeli - ebéd - vacsora)

NEM TARTALMAZZA:

Nem tartalmazza a repülőjegyek árát (ez a jelenlegi árak mellett kb 70 euro/fő), a Budapest - Palermoi Ryanairi járatra ezt önállóan kell megvenni.

Jegyek

  • Narancsszüret

    420,00 EUR
    Véget ért

Összesen

0,00 EUR

Oszd meg ezt az eseményt

bottom of page