top of page

GYERTEK VELÜNK !

 

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK KIRÁNDULÁSAINKRÓL

 

Nápolyban és a térségben nem egyszerű eligazodni, és főleg szezonban nagyon nehéz közlekedni, eljutni A-ból B-be. Legnagyobb hiba amit az ide érkező el tud követni, ha az otthoni viszonyoknak megfelelően vagy jótanácsokat követve összeállít egy programot, nézi a kilométereket, kinézi a menetrendet, előre tervezi az egész utat.  Itt mindig minden változik, sokszor kell újra tervezni.

Mi rendszeresen igények szerint indítunk kirándulásokat azokra a helyekre, amik nehezen megközelithetőek, ahová nélkülünk talán el sem indulnátok, talán nem is hallottatok róla.

Ezek a kirándulások max 6-7 fős kis csoportok, mi igyekszünk összeszervezni, útitársakat találni hogy a költségeket meg tudjátok osztani, de a megállási helyszíneken csak segítünk eligazodni, aztán szabadon mozoghat mindenki J

A megnövekedett igényeknek megfelelően az autót- hajót lehetőség szerint megtöltjük, tehát az utasainknak tudnia kell, hogy menetközben más utasok is lesznek velünk.

 

Természetesen van mód arra is, hogy csak egy összetartozó csapattal, vagy csak privátban egy-két emberrel, egy családdal tegyük meg ezeket a kirándulásokat, de ezt kérjük előre jelezni, és ennek megfelelően adunk egyedi árajánlatot!

 

A FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnétek velünk kirándulni, keressetek meg minket, tudnunk kell pontosan mettől meddig vagytok itt, hol a szállásotok, és milyen kirándulásokon szeretnétek részt venni.

Mi ezek után tudunk elkezdeni szervezkedni az esetleg még térségben lévő magyarok között, tudok egyeztetni sofőrrel hajóssal és aki még szükséges az utazáshoz. Sokat segít nekünk ha nem ragaszkodtok konkrét naphoz a tervezés idején, így könnyebben tudunk rugalmasan egyeztetni. A weboldalon olyan időpontok vannak meghirdetve, ahol már valakik kinéztek valamit, lehet hozzájuk is csatlakozni.

Ebben az esetben töltsétek ki itt a regisztrációt, de vegyétek fel velünk is a kapcsolatot messengeren a további egyeztetés céljából

Az alább felsorolt utazások árai a csoportos utazásokra vonatkoznak, ha nem jön össze a csapat, akkor  elindulunk pár emberrel is, de természetesen egyénre szabott magasabb áron, ezt az út előtt pontosítjuk minden esetben és még akkor is el lehet dönteni hogy emeltebb áron is velünk szeretnétek-e tartani. Ez sokszor már csak az utolsó napokban dől el.

 

FIZETÉS

 

A kirándulások árát tudjátok fizetni forintban előre utalással magyar bankszámlára, vagy a helyszínen euroban készpénzben.

Nagyon kérünk mindenkit hogy felelősséggel foglaljon, nagyon kicsik a csoportok, egy lemondással felboríthatjátok mások teljes nyaralását!

Keressetek privát messengeren (nem telefonon !)

Antal Gyöngyi Perla

Szállás ajánlat

Aki amúgy is velünk tervezi a programjait, azoknak nagy szeretettel ajánljuk saját kis apartmanunkat Nápolyban, ahol a közelünkben lakhat és együtt indulhatunk az utakra. A nálunk megszállt vendégeknek minden kirándulásunkból 10 % engedményt adunk!

CasaPerla.jpg
bottom of page