top of page

Nyaralás Ischián 

Sokan kérdezik tőlem ha Nápoly környékén járnak,  hogy mit javasolnék nyaralásra, pihenésre, strandolásra: nos én mindig ugyanazt a választ adom, amit minden nápolyi: 
ISCHIA
Egy elvarázsolt sziget, hosszú homokos tengerpartokkal, ezernyi látnivalóval, finom ételekkel és szeretni való emberekkel
Érdemes itt nyaralni, akár csak pár napra átruccanni, akár hosszabban itt megpihenni.
Nincsenek megadott időpontok, segítünk szállásfoglalásban, a szigetre jutásban, ottani kirándulásokban
 
letöltés.jpg

Ischia - a szerelem szigete

Az olaszok azt mondják, a jóisten jókedvében teremtette ezt a csodaszép szigetet. S ebben lehet valami: a Nápolyi öböllel szemben, a nála jóval népszerűbb Capritól egy macskaugrásnyira fekszik ez az apró, varázslatos szépségű sziget.

Csodás fekvése, közelsége Nápolyhoz, földrajzi adottságai, bővizű termálfürdői, strandjai, építészeti emlékei, buja és illatos mediterrán növényzete, a rengeteg virág mind együtt alkotja Ischiát.

Ischia - a természetes SPA

Ischia egyik legnagyobb vonzereje a termálfürdők sokasága. Már az ókori rómaiak is ismerték és ki is használták a föld mélyéből feltörő forró víz előnyeit, villákat, fürdőket építettek a szigeten. Manapság pedig szinte egymást érik a termálfürdők, s szinte keresni kell az olyan szállodát, mely nem rendelkezik spa-val. A fürdők igen változatos képet mutatnak, külön épületekben, a szállodák belsejében, vagy egyszerűen a szabad ég alatt, közvetlenül a tengerparton is megtaláljuk őket.

 

Hotel  da Raffaele  - a szállásunk Ischián

            Ischia szállásunk közvetlenül a tengerparton és egyben a belvárosban található Ischia kikötője melletti lidon.

A szállodát a Cortese család kezeli 1972 óta, a szobákon kivül családi éttermet is üzemeltetnek.

Igazi, várbeli ischiai hangulat, finom falatok reggel este :-)

Az itt töltött napokban félpanziós ellátásban is lehet részünk 

bottom of page