top of page

Szilveszter Szicílián

Palermo, Castellamare del Golfo, Erice és Trapani

Részt veszünk a palermoi ünnepi forgatagban, Ericében töltjük el a szilveszteri vacsorát és ünnepeljük az új év kezdetét az utcai forgatagban, utca bálozunk, tüzijátékozunk.
Marad egy nap Trapanira is, sokunk kedvenc városára!
Ericenatale.jpg

Időpont: 2019 december 30 - január 2                                    Ár: 570 euro  

                                                                                                                                                   A különleges alkalom az időpont közelsége és főleg a repülőjegyek korlátozottsága miatt nagyon gyorsan kellene dönteni és jelentkezni, repjegyet vásárolni!

Újév Erice középkori városában

 Szicília   egyik legvarázslatosabb települése évek óta különleges programmal várja a szilveszterezőket, koncertek, utcabál, tűzijáték és minden ami a jókedvhez kell...

  Karácsonyi forgatag Palermo belvárosában

       Az első napot Palermoban kezdjük, sétálunk a karácsonyi, - elő szilveszteri forgatagban, megkóstoljuk a híres palermoi streetfoodot. 

 Erice - séta a múltban

 Erice a legősibb szicíliai település, csaknem 4 ezer éves múltjának nyomait mindenhol megcsodálhatjuk.  Útjaink során már többször megfordultunk itt, még mindig megható és felemelő pillanatokat éltünk át ezen a varázsos helyen. Valószínűleg a legjobb választás elbúcsúztatni az óévet ezek között a falak között, főleg hogy hagyományosan az egyik legérdekesebb legkülönlegesebb programjait tervezték ide. Ezekről fent már láthattatok videot, most itt néhány kép legutóbbi útjainkról 

 Erice karácsonyi hangulata

Trapani városlátogatás az év elso napján

 Az utolsó napot Trapaniban töltjük, séta a belvárosban, tengerparton, pizzavacsora

Szilveszteri szállásunk és vacsoránk helyszine
                          Il Carmine

 Az  elmúlt évben sokfelé jártunk, sok szép szállásunk volt, de akadt köztük egy ami mindenkit elvarázsolt. Erice központjában egy volt karmelita kolostor ősi falai közt, a múlt minden pillanatát érezzük, miközben a legmodernebb ellátásában részesülünk.

A szakácsot már nem is említem, aki percenként lesett ki a konyhából, lesve az arcokat, hogy vagyunk megelégedve az általa készített ételcsodákkal.

Itt búcsúztatni az évet - egy csoda. 

bottom of page